top of page

Nicole van Lunteren

Het ondernemerschap stroomde mij al vroeg door de aderen. Ik ben namelijk opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn vader had zijn eigen zaak in de elektrotechniek. Hij begon als kleine ondernemer; zijn werkplaats was in onze schuur. Na enige jaren heeft hij een bedrijfspand laten bouwen. 
 

In 2011 heb ik de keuze gemaakt om bij hem in het bedrijf te treden. Er bleek een behoefte te bestaan aan een Officemanager en mijn werk verhuisde toch van Amsterdam naar Doetinchem. Dit was dus echt een no-brainer.

 

Ik kreeg feitelijk carte blanche en ik zag al snel allerlei verbeterpunten die ik mocht oppakken. Daardoor deed ik binnen relatief korte tijd veel kennis op van het reilen en zeilen van een mkb'er binnen de elektrotechnische branche. Ook de kredietcrisis is bij ons niet ongemerkt voorbij gegaan. Die heeft mij geïnspireerd en uitgedaagd om het bedrijf financieel zo gezond mogelijk te houden. Het bedrijf heeft de kredietcrisis overleefd. In 2018 heeft hij besloten te stoppen met zijn bedrijf en dit was voor mij ook het "zetje" dat ik nodig had. Ik waagde de sprong het diepe in om zélf ondernemer te worden want ik wist dat er nog meer ondernemers waren zoals mijn vader.

 

Binnen mijn bedrijf Honingraadt wil ik mij met name focussen op mkb’ers in de technische branche met maximaal 15 fte's. Het optimaliseren en praktische oplossingen bieden kan geld en tijd besparen. Heel eenvoudig en zo krijgt je meer rust, ruimte en lucht in jouw bedrijf en hoofd!

  • Linkedin Nicole van Lunteren
bij.png
103768826_3382899978428551_8585449075850
IMG_5076.jpg
DSC_6737.JPG
IMG_5016.jpg
bottom of page