top of page
pexels-miguel-á-padriñán-3785927.jpg
Bijdraaien
€ 4.850,00 
excl. BTW

Heb je na 4 maanden nog extra support of ondersteuning nodig. Iemand die je op stuurt als het nodig is en je scherpt houdt zodat al je wensen die op je to do list stonden worden uitgevoerd. Neem dat dit pakket. Na 4 maanden blijf ik 8 maanden 1 uur per week supporten.

4 maanden traject + 8 maanden support

Onder het genot van een kop koffie zal ik starten met de oren van je hoofd vragen om er achter te komen waar de schoen wringt. Vervolgens zullen wij een rondje door het bedrijf lopen en jij laat zien hoe jouw bedrijf werkt.

 

Na dit bezoek zal ik mijn bevindingen op een voor jou praktische manier op papier zetten. Dit zullen wij vervolgens samen doornemen. De taken zullen verdeeld worden in wie doet wat en wie is waar verantwoordelijk voor. Wij zetten er ook een termijn bij voor de vraag op welke raten je wilt inzetten. We hebben elke maand een evaluatiegesprek en dat is gelijk het moment om vast te stellen wat er al goed gaat en wat beter kan.

Na het 4 maanden traject laat ik je los en ga je zelf de openstaande punten aanvliegen. Ik blijf nog 8 maanden 1 x per week contact houden zodat je werk nog kan uitbesteden omdat je er zelf niet aan toe komt. 

Voorbeeld:

Je bent constant het overzicht kwijt van je planning. Waar ben ik gebleven en ik moet nog zoveel doen maar wat eigenlijk?

Advies:

Neem verschillende kleuren mappen. Geef bepaalde fases een kleur bijvoorbeeld: rood is offerte fase.

Je stopt de aanvraag van de prospect in de rode map met daarbij de offerte en de inkooporders die speciaal zijn aangevraagd voor deze offerte. Op de map niet je een leeg A4 velletje en daar schrijf je op:

  1. datum wanneer aangevraagd

  2. datum wanneer offerte gestuurd

  3. datum wanneer nagebeld 

  4. datum akkoord

Wanneer de offerte akkoord wordt bevonden zorg je dat de inhoud van de rode map naar een groene map gaat. 

Daarop schrijf je de stappen van de productie.
 

bottom of page