top of page
honey-5043708_640.jpg
Dichterbij
€ 3.050,00
excl. BTW

Ben je echt te druk, is je hoofd overvol en kan je het niet allemaal meer overzien? Je weet dat het niet in een dag voorbij is of opgelost. Neem dan dit pakket. Samen gaan wij er tegen aan.

4 maanden traject

Onder het genot van een kop koffie zal ik starten met de oren van je hoofd vragen om er achter te komen waar de schoen wringt. Vervolgens zullen wij een rondje door het bedrijf lopen en jij laat zien hoe jouw bedrijf werkt.

 

Na dit bezoek zal ik mijn bevindingen op een voor jou praktische manier op papier zetten. Dit zullen wij vervolgens samen doornemen. De taken zullen verdeeld worden in wie doet wat en wie is waar verantwoordelijk voor. Wij zetten er ook een termijn bij voor de vraag op welke raten je wilt inzetten. We hebben elke maand een evaluatiegesprek en dat is gelijk het moment om vast te stellen wat er al goed gaat en wat beter kan.

 

Na dit traject heb je al een aantal praktische oplossingen toegepast die duidelijk het verschil gaan maken in jouw bedrijfsvoering.

Voorbeeld: 

Je ben eigenlijk steeds uren bezig met het opstellen van een offerte en voor elke prospect moet je weer opnieuw beginnen.

 

Advies:

Bekijk of de CRM-software waar je misschien al mee werkt wel past bij jouw bedrijf; welke stappen zijn er nodig om van meet af aan tot aan de oplevering van de offerte te komen. Vaak kan elke stap eenvoudig worden geautomatiseerd door bijvoorbeeld standaard teksten te maken en deze per onderdeel te generenen in je CRM-software. 

bottom of page