top of page
pexels-pixabay-414645.jpg
Even bij-een of zoomen?

Bedankt voor je tijd! Ik neem snel contact met je op!

Kop koffie drinken?
Dat kan en
kost niets!
06-46621613
Review

- Paul is eigenaar van een meubel- en timmerbedrijf-

Door allerlei omstandigheden en drukte lukte het mij op dat moment niet echt meer om mijzelf voor de volle 100% te focussen op mijn core-business; namelijk mooie meubels op maat te maken. Ik had de afgelopen tijd ook al best veel wensen opgeschreven die ik wilde gaan uitvoeren maar ik kwam daar domweg niet aan toe laat staan dat ik wist waar ik zou moeten gaan beginnen. Via mijn vriendin kwam ik toen in contact met Nicole en dat kwam echt precies op het goede moment.

 

Nicole kwam met een frisse blik binnen en ze stelde letterlijk honderden vragen. Vragen die ik zo kon beantwoorden maar niet kon uitvoeren.  Zij heeft vervolgens letterlijk alles opgeruimd, gesorteerd, gescheiden en opnieuw ingericht en mij eerst een aantal kleine taken gegeven die waren gericht op mijn werk. Vervolgens hebben we mijn wensenlijst gesorteerd en besproken en is zij steeds in overleg met mij begonnen met de uitvoering.  Daarna heeft zij gekeken hoe ik zo praktisch mogelijk overzicht kon houden van mijn werkzaamheden. Door hele simpele en soms ook gewoon praktische oplossingen zoals het gebruik van gekleurde insteekmappen en kleurtjes op planborden bleek dit voor mij heel goed te werken en het gaf mij naar een paar weken de gezochte rust in mijn werk. Inmiddels is alles weer op de rit en ben ik vol frisse energie bezig met wat ik echt leuk vind.

 

Ik kreeg echt het gevoel dat ze mij boven mijn werk uit trok en mij vanuit een helicopter view mij mijn bedrijf steeds liet overzien. Door haar inspanningen heb ik meer ruimte en rust gekregen in mijn planning en ook vooral in mijn hoofd; er is weer ruimte om te groeien!

 

Ik maak tot op vandaag de dag graag gebruik van haar talenten op organisatorisch gebied. Ik kan haar vanuit mijn eigen ervaring daarom echt van harte aanbevelen.

bottom of page