top of page

Waarom Honingraadt?

 

Jij bent een vakman en als vakman ben je ooit begonnen vanuit jouw passie. Vanuit die passie werkte je aan jouw eerste opdrachten en je groeide en je groeide. En daar kreeg je enorm veel energie van. Om al jouw opdrachtgevers te kunnen bedienen heb je vervolgens extra mankracht aangenomen en ben je gegroeid tot een MKB’er; jouw bedrijf loopt op rolletjes en je hebt alles onder controle.

 

Tenminste, dat is wat je eigenlijk wilt maar je merkt dat er ergens op de rem wordt getrapt; de opdrachten vloeien je soms door de vingers, de planning heb je niet altijd meer onder controle; er gaat veel geld uit maar je weet niet precies waar naar toe. Je hebt eigenlijk het gevoel dat je geen grip meer hebt op wat er allemaal speelt. Het liefst zou je alles willen laten vallen en met je klusbus eropuit gaan en kleine klusjes doen. Maar jij weet ook onderbewust dat je daar niet gelukkig van wordt en dat het tijd is om al jouw processen eens kritisch door te lichten.

'onderbewust weet je dat je daar niet gelukkig van wordt'

Het zijn vaak van die kleine praktische oplossingen die al een heel groot verschil kunnen maken. Het kan je vaak al snel rust, ruimte en lucht geven. Maar waarom zou je zelf die praktische oplossingen niet kunnen toepassen? Dat komt omdat jij er zelf midden in zit en je eigenlijk klem lijkt te zitten tussen gevoel en de dagelijkse dingen. Je hebt eigenlijk iemand nodig die vanuit een helicopter view kan toekijken en met een heldere en soms ook kritische blik kan kijken naar jouw bedrijfsvoering.

 

En dit is dan het moment waarop Honingraadt inspringt! Honingraadt gaat uit van de filosofie en de levenswijze van de honingbij. De bij heeft een raat die moet worden gevuld. Per raat wordt bekeken hoe deze er voor staat; moet er soms wat bij, kan er soms wat af, is er hier wat meer aandacht nodig. Raad voor raat dus.

OVERZICHT VAN RATEN versie 2.png

Waarom

De raten

bottom of page